NIKAD NIJE KASNO ZA TRANSFORMACIJU, DA PRVO POSTANEMO SATVIČKI U UMU. PREOBRAZI TAJ UM, NEKA SE USREDOTOČI NA GOSPODA. PJEVAJTE NJEGOVO IME!
UDUBITE SE U NJEGOVU LJUBAV!

PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Dragi prijatelji i predanici!

Život na kakav smo do sada bili navikli promijenio se preko noći. Suočeni s vanjskim ograničenjima, primorani smo okrenuti se unutra i potražiti unutarnje izvore snage, ljubavi i mira. Kako nas Paramahamsa Vishwananda kroz svakodnevnu zajedničko druženje uz japu i satsange podučava i savjetuje:

Važno je zaroniti dublje u svoju sadhanu, a također je važno širiti riječ učitelja, riječ gurua drugima… Slično tome, ono što primate u svojoj sadhani iznutra, to morate dati drugima. Dakle, jedno i drugo je važno. Prvo morate sami raditi na tome tako da uđete dublje u sebe i transformirate se. Preobraženi uočit ćete unutarnju snagu u sebi. Izvor energije koji je u vama ne možete ograničiti, morate davati… Ravnoteža će biti postignuta u davanju drugima.

Kako bismo lakše i s više entuzijazma radili svoje prakse sadhane Bhakti Marga Hrvatska organizira svakodnevu online zajedničku praksu Atma Kriya Yoge, svakodnevno mantranje i molitvu iz udobnosti vašeg doma te jednom tjedno online pjevanje zvuka OM.

Pridružite nam se u našim aktivnostima kako bismo što kvalitetnije iskoristili ovo vrijeme za osnaživanje i unutarnju transformaciju sebe, svoje okoline i očuvanje planeta Zemlje.

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Jai Gurudev!OBAVIJEST!

Bhakti Marga Hrvatska u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi s postupanjem tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) mjerama predostrožnosti do daljnjega odgađa sva javna okupljanja kao što su redoviti OM Chanting krugovi, grupne meditacije, satsanzi, bhajan grupe, eventi, tečajevi i meditacije. O novim terminima trenutno odgođenih događanja pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Hvala na razumijevanju!

Pozivamo vas da se uključite i podržite online aktivnosti Bhakti Marge u svijetu i Hrvatskoj.


PREGLED ZBIVANJA U TRAVNJU

7. 4. – Project Mantra online tečaj

8. 4. – OM Chanting punog Mjeseca – online pjevanje zvuka OM

15. 4. – Online pjevanje zvuka OM

22. 4. – Online pjevanje zvuka OM povodom Dana planeta Zemlje

24. 4. –  Međunarodna online praksa Atma Kriya Yoge

ZANIMLJIVOSTI

SVAKODNEVNO prijenos UŽIVO! JAPA I SATSANG s  Paramahasom Vishwanandom u 16:00 i 17:00 sati u Ashramu Shree Peetha Nilaya

DONIRAJTE BHAKTI MARGI HRVATSKE  

SRI KEVALA NARASIMHA HRAM U SPLITU

  1. SPONZORIRANJE GARLANDA ZA SRI KEVALA NARASIMHA PUJU
  2. SPONZORIRANJE YAJNE ILI DIJELA YAJNE
  3. ‘PRIJATELJI SRI KEVALA NARASIMHE’


OM CHANTING- PODRŠKA ZA ISCJELJENJE

OM Chanting pomaže ljudima u krugovima OM Chantinga kao i lokalnoj sredini. S namjerom također može pomoći i na daljinu .

Ispunjavanjem obrasca za zahtjev za podršku iscjeljivanja na daljinu, ime osobe će biti dodano u kutiju za molitve i bit će stavljeno u sredinu dnevnih OM Chanting krugova u Shree Peetha Nilayi. Možete uputiti molitvu za osobu, grupu, mjesto, područje konflikta. Imena ostaju u kutiji tri mjeseca. Link za obrazac.

REDOVITA DOGAĐANJA

DNEVNO

ATMA KRIYA YOGA , zajednička online praksa u 19:30 sati

MANTRANJE Om Namo Narayanaya i Mahamrtyumjaya mantre  u 21:00 sat

TJEDNO

OM CHANTINGonline pjevanje zvuka OM za planet Zemlju, srijedom (13.5., 20.5. i 27.5.) u 18 satiPROČITAJTE

UPRAVLJANJE BITKAMA ŽIVOTA, Paramahamsa Vishwananda

USREDOTOČENOST NA LJUBAV, Paramahamsa Vishwananda

POVJERENJE NA DUHOVNOM PUTU, Paramahamsa Vishwananda

RAZARATELJICA VANJSKE STVARNOSTI, Paramahamsa Vishwananda

KARANTENA U INDIJI – PUTOPIS,  Kriyalakshmi DasiNAJAVA DOGAĐANJA U SVIBNJU 2020.

7. 5.  – OM Chanting punog Mjeseca – online


8. 5. – Atma Kriya Yoga Refresh – online

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je aky-refresh-min-2-1024x536.jpg

12. 5. – Project Mantra online tečajBHAKTI TRGOVINA

Sve što je potrebno jednom bhakti na duhovnom putu možete pronaći kod nas u Bhakti trgovini. Za mnoštvo drugih egzotičnih i odjevnih predmeta kontaktirajte nas na email shop@bhaktimarga.hr ,  095 5822903 (Tulsi) ili nas posjetite u Centru Bhakti Marge (Sri Kevala Narasimha hram), Domovinskog rata 47 u Splitu te saznajte što imamo NOVO u ponudi. Kontaktirajte nas, dođite i iskoristite pogodnosti. Jai Gurudev!BHAKTI KNJIŽARA

Tijekom cijele godine posjetite našu Bhakti knjižaru. Za više informacija i predbilježbe kontaktirajte: knjige@bhaktimarga.hr , 091 9526 145, Krishnaveni Dasi

VIDEO

Radha Gori Vrindavan | Specijalni ‘Kirtan Sessions’

Može li se povjerenje steći ili je to Božja milost? |Uvidi Učitelja

Paramahamsa Vishwananda Gayatri| Bhakti Yoga mantre

Radhe Radhe Govinda | Kirtan Live

Meditacija na mantru s Lalitom Dasikom

Sri Krishna Chaitanya | Kirtan s Učiteljem