Uvjeti korištenja

 

 1. Korištenjem bilo kojeg dijela naše internetske stranice smatramo da prihvaćate ove uvjete korištenja.

 2. Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja. Smatra se da su u trenutku bilo kakvog korištenja naše internetske stranice korisnici upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.
 3. Niti jedan dio naše internetske stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Ukoliko primjetite takve pojave molimo da nas o tome obavijestite na mail info@bhaktimarga.hr
 4. Osim ako je drugačije naznačeno, Bhakti Marga – Spoznaj Sebe je vlasnik autorskih i intelektualnih prava na svim sadržajima naše internetske stranice. Sva intlektualna i autorska prava su zadržana. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela gore navedenih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko netko smatra da je Bhakti Marga – Spoznaj Sebe prekršila njegova autorska prava, molimo da to prijavite na mail info@bhaktimarga.hr tako da to što hitnije možemo razmotriti i u slučaju da utvrdimo prekršaj sporni sadržaj što prije uklonimo.
 5. Na dijelu naše stranice na kojem se sadržaj može komentirati, Bhakti Marga – Spoznaj Sebe neće provjeravati sadržaj prije objave na našoj internetskoj stranici. Komentari predstavljaju osobna viđenja i mišljenja osobe koja je te komentare napisala i ni na koji način nisu povezani s Bhakti Margom – Spoznaj Sebe. Bhakti Marga – Spoznaj Sebe zadržava pravo da ukloni sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim ili krše ove Uvjete korištenja.
 6. Ukoliko korisnik primjeti da je njegov račun korišten neovlašteno, odmah je dužan to prijaviti na mail info@bhaktimarga.hr
  Bhakti Marga – Spoznaj Sebe ne može se držati odgovornom za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
 7. Prilikom korištenja naše internetske stranice nije dozvoljeno:
 • slati spam
 • maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način vrijeđati prava drugih korisnika naše internetske stranice
 • objavljivati vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
 • širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
 • slati datoteke koji sadržavaju viruse, crve ili bilo kakav drugi maliciozni software koji nanosi štetu našoj stranici ili drugim korisnicima
 • lažno se predstavljati u svrhu prijevara
 • kršiti bilo koji važeći zakon
 1. Sljedeće organizacije i državana tijela smiju imati poveznice na našu internetsku stranicu bez odobrenja: bilo koje državno tijelo ili agencija, internetski pretraživači, novinske agencije i s njima povezani portali, udruge s kojima smo povezani bilo gdje u svijetu. Ostale molimo da nam se jave prije nego što stave poveznicu na našu internetsku stranicu. Zadržavamo pravo da zatražimo da uklonite poveznicu na našu internetsku stranicu.

 2. Zadržavamo pravo da bez najave povremeno promijenimo ili modificiramo ove uvjete korištenja.
 3. Možemo blokirati vaš korisnički račun na određeno ili neodređeno vrijeme bez prethodne najave, zbog razloga kao što su kršenje ovih Uvjeta korištenja, ali ne samo ograničeno istima.
 4. Pružanje usluga tečajeva i tečajeva preko internetskih platformi (Zoom i sl.)

(1) Tečajevi će se održati u obliku opisanom na odgovarajućim obavijestima bilo koje vrste u dogovorenim terminima.

(2) Ako izvedba tečaja ovisi o broju polaznika, u svakom slučaju bit će vidljiv minimalni broj polaznika na obavijesti.Ako se ne postigne minimalni broj sudionika, obavijestit ćemo vas pisanim putem (npr. e-mailom) najmanje tri dana prije početka.U slučaju da se tečaj neće održati, sva već izvršena plaćanja bit će odmah vraćena na račun uplatitelja.

(3) U slučaju otkazivanja tečaja zbog nedostupnosti voditelja tečaja zbog bolesti ili nekog drugog važnog razloga, izvršena plaćanja bit će vraćena na račun uplatitelja

(4) U pogledu korištenja prostorija i predmeta za tečaj, morate se pridržavati kućnog reda istaknutog u prostorijama. Morate se pridržavati i naših uputa i uputa voditelja tečaja.

 1. Otkazivanje/odustajanje od tečaja

(1) Možete besplatno odustati od tečaja do početka samog tečaja. Otkazivanje tečaja je        obavezno u pisanom obliku (npr. E-mail). Nakon što tečaj započne, odustajanje više nije moguće.

(2) U slučaju nesudjelovanja ili djelomičnog sudjelovanja na tečaju, povrat uplate neće biti moguć (osim ako tečaj nije pismeno otkazan prije početka tečaja)

 1. Zamjenski sudionik tečaja

Zamjenskog sudionika tečaja možete imenovati u bilo kojem trenutku prije početka tečaja. Za ovu promjenu neće se naplaćivati ​​naknade.

 1. Odricanje od odgovornosti:

u maksimalnoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonima Republike Hrvatske , odričemo se odgovornosti za sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu intenetsku stranicu i korištenje ove internetske stranice. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno lažno predstavljanje;
 • ograničiti bilo koju našu ili vašu odgovornost na bilo koji način koji nije dopušten primjenjivim zakonom; ili
 • isključiti bilo koju od naših ili vaših obveza koje ne mogu biti isključene prema primjenjivom zakonu.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu gore navedenom stavku; i (b) upravljaju svim obvezama koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, zbog prekšaja i zbog kršenja zakonske obveze.Sve dok se internetska stranica i informacije i usluge na internetskoj stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.