Spoznaj Boga
od onoga tko zna

ZNANJE

‘Um je prijatelj onome tko ga je savladao. Ali za onoga čiji um nije pod kontrolom on postaje najveći neprijatelj.’

Bhagavad Gita

ZNANJE MAJSTORA

Paramahamsa Vishwananda u potpunosti je bogospoznat Učitelj koji blisko poznaje Boga iz osobnog iskustva. Njegov praktični, prizemljeni način razotkrivanja i dijeljenja dubljih istina i tajni o kojima se govori u drevnim spisima, čini Njegove knjige i predavanja dostupnima svima u današnjem svijetu.

Znanje je važno za bhakti život. Pruža korijene za razumijevanje puta i inspiraciju za život, ljubav i rast tijekom vremena. Znanje iskustvo pretvara u mudrost.

BHAGAVAD GITA

Bhagavad Gita otkriva istinu stvarne duhovnosti u samo 700 stihova. Sadrži sve što trebate znati o tome kako postići samospoznaju i bogopoznaju kroz bhakti, put predanosti.

Bhagavad Gita duhovnim tragateljima pruža kartu do samog izvora božanskog. Jednostavan, ali elegantan komentar Paramahamse Vishwanande iznosi ovaj bezvremeni razgovor i pokazuje nam kako živjeti u skladu s tom mudrošću u svakodnevnom životu.

SHREEMAD BHAGAVATAM

Ovaj bezvremeni spis otvara srce Božanskoj ljubavi. Ispunjen je pričama koje zagrijavaju srce o tome kako se svevišnji Gospodin rađa tijekom vjekova kako bi komunicirao sa svojim bhaktama u najrazličitijim odnosima.

Paramahamsa Vishwananda filtrirao je 18.000 izvornih stihova u najsimpatičnije priče. Njegovi pronicljivi komentari otkrivaju skriveno značenje ovih priča i prikazuju kako da znanje uzmemo k srcu i napredujemo na svom duhovnom putu.

URONI DUBLJE U UČENJE

Um često ima pitanja i treba jasnoću kako bi se otvorio za nove ideje. Put Bhakti Marge nije u pravcu prepunjavanja uma informacijama.

Tu se radi o davanju dovoljno znanja za postavljanje jasnog cilja i usmjeravanju uma na prave stvari kako bi se uzdigao iznad njegovih ograničenja.