PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Paramahamsa Vishwananda je bogospoznati Učitelj/Majstor koji živi u jedinstvu s Božanskim. Njegov je cilj pomoći svima da osobno iskuse taj isti božanski odnos tijekom ovog života. To je ono što Ga čini tako jedinstvenim.

‘Oslanjanjem na vlastitu snagu možete doseći određenu razinu duhovnog napretka, ali da biste spoznali Uzvišeno, da biste se u potpunosti preobrazili u Božje svjetlo, potrebna vam je milost Učitelja. Dok se Učitelj ne pojavi, to nije moguće.​​’

Paramahamsa Vishwananda

OSNIVAČ BHAKTI MARGE

Paramahamsa Vishwananda utjelovljuje mnoge aspekte majstorstva koji Ga, pojedinačno i kolektivno, izdvajaju kao živi izraz predanosti, bhakti. On je Vaishnava Acharya, Učitelj Kriya joge i osnivač Acharya, satguru i vođa poslanja Bhakti Marge.

On je pokretačka snaga i nadahnuće za sve ono što poslanje čini u službi čovječanstva. Jedinstvenim tkanjem elemenata iz ovih različitih tradicija, On nudi provjereni put i potporu za konačnom spoznajom Boga.

PRAKSE KOJE PREOBRAŽAVAJU

Paramahamsa Vishwananda pruža dobro razrađen put i provjerene alate za otkrivanje mudrosti srca i povezivanje s Božanskim. Ove vam prakse pomažu da živite bhakti u svom svakodnevnom životu njegujući duboki osobni odnos s Bogom.

Ovu jedinstvenu duhovnu paletu tehnika ne može se pronaći nigdje drugdje. One su služe da uzdignu čovječanstvo kroz kultiviranje predanosti, bhakti: ljubavi i predanosti Božanskom. Istražite ih sve kako biste pronašli najbolje za vas.

UPOZNAJ UČITELJA/MAJSTORA

Susret sa živim Učiteljem i satguruom izuzetno je rijetka i dragocjena prilika. Bilo da je Njegova bezuvjetna Ljubav, Njegova duboka mudrost ili Njegovo urođeno majstorstvo ono što plijeni vašu pažnju, susret s Njim nije slučajan. To je iskustvo koje budi vašu dušu.

Život Paramahamse Vishwanande posvećen je služenju čovječanstva i On je sebe učinio dostupnim na mnogo načina. Svaki trenutak koji provedete s Njim dragocjen je, stoga ga iskoristite kad god možete.

UVIDI U MUDROST MAJSTORA

Paramahamsa Vishwananda slijedi vjekovnu tradiciju odgovaranja na pitanja ljudi putem intimnih okupljanja koja se nazivaju satsang ili duhovni razgovori. Vrlo je rijetko imati takav prisan pristup živom Učitelju i satguruu te imati priliku učiti od Njega.

KIRTAN S MAJSTOROM

U odnosu između ljubavnika i voljenog postoji samo jedno iskustvo, samo jedna motivacija i samo jedna stvarnost – SAMO LJUBAV / Just Love. Angažirajte se, pjevajte, plješčite, plešite. Dopustite sebi da budete slobodni

BEZVREMENSKA MUDROST

Učenje od istinskog Učitelja neprocjenjivo je i neizrecivo. Njegov humor i prizemni stil pomoći će vam da dođete do nove svijesti o sebi, svojoj svrsi i svom mjestu u svijetu. Bezvremenska mudrost koju dijeli čini čak i složene teme praktičnim i relevantnim za naše moderno doba.

Tijekom godina Paramahamsa Vishwananda dao je duboke komentare o bitnim vedskim spisima, kao što su: Bhagavad Gita, Shreemad Bhagavatam i Guru Gita.