PUT PREDANOSTI

S obzirom ste se našli ovdje, vjerojatno tražite nešto više u životu. Nešto smislenije. Nešto što vas može istinski održati i pomoći vam da se uzdignete iznad životnih izazova.

PUT DO BOGA

Bhakti’ znači ljubav i predanost Božanskom. Živjeti bhakti je naš put svjesne ljubavi prema Bogu, ne samo na površini, već duboko u našim srcima u svakom trenutku našeg života.

Paramahamsa Vishwananda uči da je spoznaja Boga konačna svrha postojanja čovjeka. Ovdje je kako bi vas vodio putem i pomagao vam da živite bhakti njegujući svoj vlastiti jedinstveni i osobni odnos s Božanskim.

Uz Učitelja, život u tako uzvišenom stanju nije samo za jogijne ili svece! Za nas je to stvarna mogućnost  tijekom ovog života.

PUTOVANJE DUŠE

Istinsko znanje i iskrena praksa mogu dovesti do onoga što nazivamo ‘samoostvarenjem’, gdje ćete iskusiti vlastitu božanstvenost. Ali to nije kraj.

Napredovati dalje od toga znači shvatiti izvor samog života koji se nalazi u čitavoj kreaciji, a koju nazivamo ‘spoznaja Boga’. Spoznaja Boga je važna jer vas oslobađa od ciklusa rođenja i smrti i omogućuje vam da vidite vječnu stvarnost koja je u osnovi svega.

Da bi to postigla, Bhakti Marga nudi jedinstveni i holistički pristup četiri ruke, duboko ukorjenjen u drevnoj i  cijenjenoj duhovnoj tradiciji.

JEDAN BOG – MNOGO LICA

Mi vjerujemo u jednog Boga; nazivamo ga Sriman Narayana.

Iako živi u nama, On također poprima razne vanjske oblike. Ti oblici omogućuju nam da iskusimo odnos s Njim za koji vjerujemo da je najvažniji odnos u našem životu.

Svaki od ovih vanjskih oblika prikazuje jedinstveni skup svojstava i kvaliteta, dajući vam slobodu da volite i povežete se s Onim koga smatrate najprivlačnijim.

MILOST GURUA

Vlastiti nas napori mogu odvesti samo toliko daleko na putu ka spoznaji Boga. Da bi došlo do proboja kroz ograničenja materijalnog svijeta, potrebna je milost pravog Učitelja.

Paramahamsa Vishwananda je satguru koji je svladao put i koji vas može odvesti izvan vlastitih ograničenja. On budi Božansku ljubav u vašem srcu i usmjerava vaše putovanje tim putem koristeći jedinstvenu kombinaciju duhovnih praksi.

Joga i
meditacija
Znanje
Rituali
Devocijske
umjetnosti