PONESITE OVU SREĆU GDJE GOD SE NALAZILI I ŠIRITE JE. JER SREĆA JE NEŠTO ŠTO NE MOŽETE ZADRŽATI ZA SEBE. AUTOMATSKI ĆETE JE ODRAŽAVATI.

PARAMAHAMSA VISHWANANDA

 

Dragi prijatelji i predanici!

Pozivamo vas da nam se pridružite u ljetnim događanjima u srpnju i kolovozu, uživo i online. Početkom srpnja održat će se treći međunarodni retreat Duhovni praznici u Hrvatskoj sa Swamijem Kanjalochanom u Splitu i Trogiru, nakon toga slijedi proslava Gurupurnime u Kevala Narasimha hramu, zatim još jedna Radharanina pozivnica – Kamyavan te 28. kolovoza obilježavanje pete godišnjice hrama Kevala Narasimha u Splitu i proslava Krishna Janmasthamija.

Pozivamo vas da iskoristite posebnu priliku i pridružite nam se na Just Love Festivalu u Shree Peetha Nilayi od 16. do 25. srpnja te iskusite blagoslove i transformirajuće iskustvo ljubavi u prisutnosti prosvijetljenog Učitelja Paramahamse Vishwanande.

Svaka dva tjedna možete nam se pridružiti na online satsangu balkanske sanghe s govornicima iz ashrama Shree Peetha Nilaya, na OM Chantingu punog Mjeseca te na redovnim online događanjima (pjevanje zvuka OM, mantranje Om Namo Narayanaya, Atma Kriya Yoga, Babajijev Pozdrav Suncu).

„Pozivam sve na međunarodno duhovno povlačenje (retreat) Bhakti Marge u hramu Kevala Narasimha u Splitu, u Hrvatskoj. Kao što možete vidjeti u priloženom rasporedu, bit će to opušten program s dovoljno vremena za kupanje na obližnjim plažama i za razgledavanje. Split je star 1700 godina, a palača cara Dioklecijana nalazi se pod zaštitom UNESCO-a, tako da ćemo moći uživati i mimo duhovnog programa. Većina europskih zemalja ima izravne letove za Split. Svi programi su predviđeni na engleskom jeziku, s mogućim prijevodom.“

– Swami Kanjalochana

Prihvatite ovaj poziv za sudjelovanjem u našim aktivnostima te postanite aktivan sudionik u širenju svjetlosti i ljubavi svima na planetu Zemlji. Dobrodošli!

Jai Gurudev!  

 

Bhakti Marga Hrvatska u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi s postupanjem tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) mjerama predostrožnosti nastavlja s redovitim OM Chanting krugovima, grupnim meditacijama, satsanzima, bhajan grupama, eventima, tečajevima i meditacijama, online i uživo. O novim terminima trenutno odgođenih događanja pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Hvala na razumijevanju!

Pozivamo vas da se uključite i podržite online i aktivnosti  uživo Bhakti Marge u svijetu i Hrvatskoj.

PREGLED ZBIVANJA U LIPNJU  

11. 5. i 1. 6. – Osvrt na tečaj jednostavnog recitiranja sanskrta

6. i 20. 6. – Osvrti na online satsang balkanske sanghe

12. i 13. 6. – Osvrt na proslavu jayantija Paramahamse Vishwanande u Kevala Narasimha hramu u Splitu

11. – 24. 6. – Obilježavanje Međunarodnog dana joge 2021.   

 

ZANIMLJIVOSTI SVAKODNEVNO!

Prijenos UŽIVO jutarnjih molitvi, svakog jutra u 7 sati i večernjeg aratija u 20 sati te nedjeljnjih jutarnjih molitvi u 9 sati  iz Bhutabhrteshwarnath mandira u ashramu Shree Peetha Nilaya.

SUBOTOM prijenos UŽIVO! SATSANG, puja, abhishekam i predavanje Swamija Kanjalochane u Sri Kevala Narasimha hramu u Splitu, subotom u 18:00 sati.

Ovdje smo da molimo za vas. Obrazac zahtjeva za molitve ispunite ovdje.  

 

DONIRAJTE BHAKTI MARGI HRVATSKE  

SRI KEVALA NARASIMHA HRAM U SPLITU

  1. SPONZORIRANJE GARLANDA ZA SRI KEVALA NARASIMHA PUJU
  2. SPONZORIRANJE YAJNE ILI DIJELA YAJNE Yajna se može naručiti za sebe ili druge. Svi zainteresirani za sponzoriranje yajne ili dijela yajne kontaktirajte Swamija Kanjalochanu na 091 556 9717.
  3. PRIJATELJI SRI KEVALA NARASIMHE

OM CHANTING- PODRŠKA ZA ISCJELJENJE OM Chanting pomaže ljudima u krugovima OM Chantinga kao i lokalnoj sredini. S namjerom također može pomoći i na daljinu . Pišite nam na omchanting@bhaktimarga.hr  za podršku iscjeljivanja na daljinu, ime osobe će biti dodano u kutiju za molitve i bit će stavljeno u sredinu OM Chanting krugova u Hrvatskoj. Možete uputiti molitvu za osobu, grupu, mjesto, područje konflikta. Imena ostaju u kutiji tri mjeseca.

ZA RASPORED OM CHANTING KRUGOVA u Hrvatskoj pošaljite upit na omchanting@bhaktimarga.hr  

 

TJEDNO

 

PROČITAJTE

SVRHA ŽIVOTA, Paramahamsa Vishwananda

12 STUPOVA DHARME – ISTINA, Bhakti Marga

ČEŽNJA ZA SLUŽENJEM, Bhakti Marga

 

NAJAVA DOGAĐANJA U SRPNJU I KOLOVOZU 2021.

  2. – 9. 7. – Duhovni praznici u Hrvatskoj

 

24. 7. – Proslava Gurupurnime u Kevala Narasimha hramu u Splitu

24. 7. – OM Chanting punog Mjeseca

    

22. 8. – OM Chanting punog Mjeseca

 

28. 8.–  Radharanina pozivnica –Kamyavan

 

28. 8. – Obilježavanje pete godišnjice hrama Kevala Narasimha u Splitu i Krishna Janmasthami

 

 

NAJAVA POSEBNIH DOGAĐANJA

16. – 25. 7. – JUST LOVE FESTIVAL I GURUPURNIMA 2021. U SHREE PEETHA NILAYI

 

 

BHAKTI TRGOVINA

Sve što je potrebno jednom bhakti na duhovnom putu možete pronaći kod nas u Bhakti trgovini.

Za mnoštvo drugih egzotičnih i odjevnih predmeta kontaktirajte nas na email shop@bhaktimarga.hr ,  095 5822903 (Tulsi) ili nas posjetite u Centru Bhakti Marge (Sri Kevala Narasimha hram), Domovinskog rata 47 u Splitu te saznajte što imamo NOVO u ponudi. Kontaktirajte nas, dođite i iskoristite pogodnosti. Jai Gurudev!  

 

BHAKTI KNJIŽARA

Tijekom cijele godine posjetite našu Bhakti knjižaru.      

„Mnogi Ga traže vani umjesto unutar sebe, unutar svojeg srca. A On sjedi tu, u ljudskom srcu, govoreći: „Otvori
vrata! Pusti me van!“ – Citat, 206. str, ‘Samo ljubav, bit svega’

 

Za više informacija i predbilježbe kontaktirajte: knjige@bhaktimarga.hr , 091 9526 145, Krishnaveni Dasi  

 

VIDEO

Thumak Thumak Paga | Kirtan s Učiteljem

 

Radha Naam Dhun | Kirtan

 

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda Chalisa | Bhakti Yoga Mantras

 

Može li se povjerenje steći ili je ono Božja milost? | Uvidi Učitelja