Ožujak, 2021.

Ovo je ponavljajući događaj

05Ožu19:3020:30ATMA KRIYA YOGA - MEĐUNARODNA ONLINE PRAKSA

Detalji

ZAJEDNIČKA ONLINE AKY – petkom u 19:30 sati – online via Zoom

U vrijeme fizičke udaljenosti Bhakti Marga Hrvatska organizira zajedničku online praksu Atma Kriya Yoge za sve inicirane praktikante Atma Kriya Yoge iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

U proteklim mjesecima ova zajednička praksa AKY prerasla je u međunarodnu praksu koja se sada odvija na engleskom jeziku.

Atma Kriya Yoga je potpun sustav joge koji uključuje meditaciju, kao i energetske i fizičke vježbe joge. Praksa je zaokružena, ali i dovoljno fleksibilna da bi je se moglo uklopiti u užurbani stil života. Atma Kriya Yoga idealno je prilagođena današnjem vremenu jer ljudima pomaže razviti bhakti: ljubav prema Božanskome u svemu. Sastoji se od asana (položaja tijela), pranayama, mudri, mantri, kriya i meditacija.

Svaki petak u 19:30 sati međunarodnu online praksu AKY za sve inicirane Atma Kriya jogine vodit će dugogodišnja učiteljica Atma Kriya Yoge Pratima.

Priključite nam se u širenju božanske ljubavi u svijetu!

“U meditaciji, kad je um stišan, imate osobni kontakt s Božanskim, ne izvana, već unutar sebe. A taj unutarnji kontakt je najdivniji i najsnažniji kontakt koji možete imati.” – Paramahamsa Vishwananda

KONTAKT:
Pratima: pratima@bhaktimarga.hr

Vrijeme

(Petak) 19:30 - 20:30

X