ČEZNITE ZA MILOŠĆU GOSPODINOVOM, ČEZNITE ZA NJIM. JER ZA ONE KOJI SU USREDOTOČENI NA GOSPODINA, MAYA NEMA NIKAKAV UTJECAJ NA NJIH.

PARAMAHAMSA VISHWANANDA

 

Dragi prijatelji i predanici!

Ljeto smo provodili s brojnim aktivnostima u Hrvatskoj i u Shree Peetha Nilayi te u istom ozračju ulazimo u rujan. Pozivamo vas da nam se pridružite na druženju sa Swamijem Kanjalochanom u Varaždinu 4. rujna na OM Chantingu i tečaju Atma KriyaYoge.

U rujnu nastavljamo s online tečajevima recitiranja sanskrta te serijom tečajeva Učimo od velikih bhakta, ovaj put s Rukmini. Pratite naša događanja u našem kalendaru događanja.

„Potrebno je napraviti samo jedno: predati se. Jer, ne predate li se, nećete dostići oslobođenje. Predavanje je buđenje čiste ljubavi u vama. Samo ljubav, i samo volite, ništa drugo. Dakle, ima mnogo stepenica, ali istovremeno postoji samo jedan korak koji trebate napraviti. Samo se predati.“ – Paramahamsa Vishwananda

Prihvatite ovaj poziv za sudjelovanjem u našim aktivnostima te postanite aktivan sudionik u širenju svjetlosti i ljubavi svima na planetu Zemlji. Dobrodošli!

Jai Gurudev!  

 

Bhakti Marga Hrvatska u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi s postupanjem tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) mjerama predostrožnosti nastavlja s redovitim OM Chanting krugovima, grupnim meditacijama, satsanzima, bhajan grupama, eventima, tečajevima i meditacijama, online i uživo. O novim terminima trenutno odgođenih događanja pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Hvala na razumijevanju!

Pozivamo vas da se uključite i podržite online i aktivnosti  uživo Bhakti Marge u svijetu i Hrvatskoj.

 

PREGLED ZBIVANJA U SRPNJU I KOLOVOZU 

2. 7. – 9. 8. – Osvrt na retreate Duhovnih praznika i na praznike sanghe mladih sa Swamijem Kanjalochanom u Splitu i Trogiru

4. 7. i 8. 8. – Osvrti na online satsang balkanske sanghe

16. – 25. 7. – Osvrt na Just Love festival i Gurupurnimu 2021. u Shree Peetha Nilayi

22. 8. – Osvrt na OM Chanting punog Mjeseca

28. 8. – Osvrt na obilježavanje pete godišnjice hrama Kevale Narasimhe u Splitu, ususret Krishna Janmasthamiju i Radharaninu pozivnicu – Kamyavan

15., 22. i 29. 8. – Osvrt na Babaji Surya Namaskar i OM Chanting nedjeljom na Sustipanu  

 

ZANIMLJIVOSTI SVAKODNEVNO!

Prijenos UŽIVO jutarnjih molitvi, svakog jutra u 7 sati i večernjeg aratija u 20 sati te nedjeljnjih jutarnjih molitvi u 9 sati  iz Bhutabhrteshwarnath mandira u ashramu Shree Peetha Nilaya.

SUBOTOM prijenos UŽIVO!
SATSANG, puja, abhishekam i predavanje Swamija Kanjalochane u Sri Kevala Narasimha hramu u Splitu, subotom u 18:00 sati.

Ovdje smo da molimo za vas. Obrazac zahtjeva za molitve ispunite ovdje.  

 

DONIRAJTE BHAKTI MARGI HRVATSKE  

SRI KEVALA NARASIMHA HRAM U SPLITU

  1. SPONZORIRANJE GARLANDA ZA SRI KEVALA NARASIMHA PUJU
  2. SPONZORIRANJE YAJNE ILI DIJELA YAJNE Yajna se može naručiti za sebe ili druge. Svi zainteresirani za sponzoriranje yajne ili dijela yajne kontaktirajte Swamija Kanjalochanu na 091 556 9717.
  3. PRIJATELJI SRI KEVALA NARASIMHE

OM CHANTING- PODRŠKA ZA ISCJELJENJE OM Chanting pomaže ljudima u krugovima OM Chantinga kao i lokalnoj sredini. S namjerom također može pomoći i na daljinu . Pišite nam na omchanting@bhaktimarga.hr  za podršku iscjeljivanja na daljinu, ime osobe će biti dodano u kutiju za molitve i bit će stavljeno u sredinu OM Chanting krugova u Hrvatskoj. Možete uputiti molitvu za osobu, grupu, mjesto, područje konflikta. Imena ostaju u kutiji tri mjeseca. ZA RASPORED OM CHANTING KRUGOVA u Hrvatskoj pošaljite upit na omchanting@bhaktimarga.hr  

 

TJEDNO

 

PROČITAJTE

ZAŠTO ŠTOVATI STOPALA UČITELJA?, Swami Kanjalochana
KAKO SE NOSITI S LJUBOMOROM, Bhakti Marga

 

NAJAVA DOGAĐANJA U RUJNU 2021.

4. i 5. 9. – Druženje sa Swamijem Kanjalochanom i tečaj Atma Kriya Yoge u Varaždinu

 

7. i 21. 9. – Online tečaj jednostavnog recitiranja sanskrta

 

 

21. 9. – OM Chanting punog Mjeseca

 

25. 9. – Učimo od velikih bhakta: Iznimna predanost kraljice Rukminī

   

 

BHAKTI TRGOVINA

Sve što je potrebno jednom bhakti na duhovnom putu možete pronaći kod nas u Bhakti trgovini. Za mnoštvo drugih egzotičnih i odjevnih predmeta kontaktirajte nas na email shop@bhaktimarga.hr ,  095 5822903 (Tulsi) ili nas posjetite u Centru Bhakti Marge (Kevala Narasimha hram), Domovinskog rata 47 u Splitu te saznajte što imamo NOVO u ponudi. Kontaktirajte nas, dođite i iskoristite pogodnosti. Jai Gurudev!  

 

BHAKTI KNJIŽARA Tijekom cijele godine posjetite našu Bhakti knjižaru.      

„Krokodil ga je odvlačio sve dublje i dublje, a nitko mu nije mogao pomoći. Tada se obratio Narayanu, zazvavši ga: „Narayan, dođi.” U tom trenutku pojavio se Bog kako bi ga oslobodio. Tako to izgleda kada se netko preda Bogu. Bog će uvijek poslati pomoć kako bi spasio svog predanika. Imate samo jedan korak za napraviti: predati se. Pojavit će se pitanje ‘Što predati?’ Sve. Sve što možete pojmiti svojim umom predajte Bogu. Tijelo, um i duh – to je samo On.“

Citat iz knjige „Samo ljubav – pitanja i odgovori, 1 .dio

Za više informacija i predbilježbe kontaktirajte: knjige@bhaktimarga.hr , 091 9526 145, Krishnaveni Dasi

 

VIDEO Vitthu Maza Lekurwala | Kirtan s Učiteljem

 

Vitthala Salaho Swami | Kirtan 

 

Radha Naam Dhun | Kirtan

 

Što je povjerenje? Uzimamo li povjerenje zdravo za gotovo? | Uvidi Učitelja

 

X