OSVRT NA NOVOGODIŠNJI PROJECT MANTRA, CHANTING OM I JUST LOVE CIRCLE
1. SIJEČNJA 2021.

Novu godinu 2021. započeli smo molitvom Bogu ponavljajući maha mantru Om Namo Narayanaya kojom afirmiramo da je Bog u svemu, a sve što postoji u Njemu. Okupili smo se online iz Makedonije, Francuske i Hrvatske (Zagreb, Rijeka i Hrvatska Kostajnica). Sljedećih 40 dana nastavljamo svakodnevno ponavljati Om Namo Narayanaya za dobrobit čovječanstva, planeta Zemlje i svih potrebitih, srijedom u 18 h na  Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Nastavili smo s online pjevanjem zvuka OM posvetivši ga planetu Zemlji, cijelom čovječanstvu, svima koji su u potrebi, naročito od katastrofa te da 2021. godina donese još više svjetlosti, ljubavi i nade za cijelo čovječanstvo. U online Chanting OMu možete sudjelovati ponedjeljkom u 18 sati na poveznici: https://zoom.us/j/139233669

Na kraju novogodišnjeg duhovnog programa napravili smo online Just Love krug šaljući jedni drugima ljubav iz dubine svoga srca. Jer ova je Ljubav prisutna duboko u srcu svakoga. Čeka, želi se otkriti i izraziti. Da bismo postali Ljubav, voljeli bezuvjetno, moramo početi voljeti. I to je ono što radimo tijekom ovog online ‘Just Love kruga’.

DOJMOVI:

Bilo je prilično lijepo. Ispunjeni ste s puno ljubavi. Prije nego što smo se sastali, osjećala sam se vrlo umorno, a sada se osjećam bolje.

It was quite nice.  You are very loving.  I felt very tired before we met, and feeling better now.

  • Julie, Francuska

 

13. I 20. SIJEČNJA 2021.

Redovitoj grupi Project Mantre iz Zagreba, Rijeke i Hrvatske Kostajnice ovaj put se nakon zajedničkog državnog darshana s Paramahamsom Vishwanandom ponovno pridružio Jeta Das iz Poljske te doprinio međunarodnom ozračju današnjeg mantranja.

DOJMOVI:

Bilo je prekrasno, opuštajuće♥️? Hvala ???

  • Darinka, Zagreb

Prekrasno iskustvo, stvarno sam se opustila i napunila pozitivnim vibracijama. Hvala voditeljici i svima sudionicima današnjeg Project Mantra.

  • Ada, Rijeka

 

27. SIJEČNJA 2021.

Prvi put se online ponavljanju Om Namo Narayanaya (Projectu Mantri) pridružio Eugen iz Zagreba i razveselio nas svojim prisustvom.

DOJMOVI:

Bilo mi je jako lijepo. Nadam se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti.

  • Eugen, Zagreb

 

 

X