OSVRT NA ONLINE RADIONICU PROJECT MANTRE

8. rujna 2020.

Nakon nekoliko mjeseci ponovno sam održala radionicu Project Mantre. Sa dvije zainteresirane sudionice, koje nemaju Zoom aplikaciju, dogovorile smo uživo, čim prilike dopuste, a online se prijavila Darinka iz Zagreba. Kako je danas bio blagdan, Mala Gospa, doživjele smo ovu radionicu kao blagoslov božanske Majke. Podsjetile smo se zašto i na koje načine možemo raditi Project Mantru, jednostavnu duhovnu praksu ponavljanja Božjeg imena, ponavljajući maha mantru Om Namo Narayanaya. Mantrale smo uz snimku Gurujijevog glasa kako ponavlja mantru na glas, šapatom i u tišini. I završile smo s meditacijom. Srce nam se proširilo i odjekivalo vibracijom ove moćne mantre.

S današnjim danom smo započele 40-dnevni ciklus Project Mantre te smo dogovorile zajedničko mantranje svakih 10 dana.

Sljedeći je susret 18. rujna (petak) u 18 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Svi koji su završili radionicu Project Mantra dobrodošli su pridružiti nam se!

– Krishnaveni Dasi, instruktorica tehnike Project Mantra

DOJMOVI:

Project Mantra je danas bila kao novo nadnaravno iskustvo, a zapravo sam je odavno prošla. Drugačija, prekrasna i sretna. Zahvalna sam Gurujiju što mi je dao priliku. Pod dojmom sam.

– Darinka, Zagreb

OSVRT NA ONLINE PROJECT MANTRA

18. rujna 2020.

Nakon deset dana od početka 40-dnevnog ciklusa Project Mantre ponovno smo se okupili online iz Zagreba, Umaga i Hrvatske Kostajnice. Tijekom 30 minuta mantranja Om Namo Narayanaya, na glas, šapatom i u tišini, smirili smo um i zavibrirali ovom moćnom maha mantrom. Zatim smo ove dobre vibracije poslali cijelom planetu i svemu što postoji na njemu. Ponavljajamo Om Namo Narayanaya najmanje 30 minuta dnevno do sljedećeg online druženja!

Sljedeće mantranje od 45 minuta održat će se u utorak 29. 9. u 18 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Dobrodošli! ?

Jai Gurudev! Project Mantra je bila prekrasna. Vrijeme je proletjelo i činilo mi se da nije trajalo 30 min. Meditacija je ostavila poseban dojam jer sam osjetila slapove bezuvjetne božanske ljubavi kako se prelijevaju po Majci Zemlji i obuhvaćaju gotovo sve na njoj: ljude, životinje, biljke, drveće, kristale i minerale… posebno!

– Darinka, Zagreb

OSVRT NA ONLINE PROJECT MANTRA

29. rujna 2020.

Nakon dvadeset i jedan dan od početka 40-dnevnog ciklusa Project Mantre okupili smo se online iz Zagreba, Rijeke i Hrvatske Kostajnice. Tijekom 45 minuta mantranja Om Namo Narayanaya, na glas, šapatom i u tišini, smirili smo um i zavibrirali ovom moćnom maha mantrom. Zatim smo ove dobre vibracije poslali cijelom planetu i svemu što postoji na njemu. Ponavljajmo Om Namo Narayanaya najmanje 45 minuta dnevno do sljedećeg online druženja!

Sljedeće mantranje od 60 minuta održat će se u srijedu 7. 10. u 18 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Dobrodošli! ?

Današnja mantra vibrirala je čitavim mojim bićem i cijelim svemirom! Hvala ???❤️

– Darinka, Zagreb

Lijepo sam se osjećala na današnjem mantranju Om Namo Narayanaya, opušteno i sretno. Hvala organizatorici.

– Ada, Rijeka

X