OSVRT NA ONLINE PROJECT MANTRA

7. listopada 2020.

Nakon dvadeset i devet dana od početka 40-dnevnog ciklusa Project Mantre okupili smo se online iz Zagreba, Rijeke i Hrvatske Kostajnice. Na ovom susretu mantrali smo 60 minuta Om Namo Narayanaya, na glas, šapatom i u tišini. Zatim smo vibracije ove maha mantre iz svog srca poslali cijelom planetu Zemlji, svemu što postoji na njemu i cijelim univerzumom. Ponavljajmo Om Namo Narayanaya najmanje 60 minuta dnevno do sljedećeg online druženja!

Sljedeće mantranje Om Namo Narayanaya održat će se u srijedu 14. 10. u 18 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Dobrodošli! :blush:

DOJMOVI:

Mantra Om Namo Narayanaya vibrirala je u svakoj stanici moga tijela, cijelim planetom Zemljom i sve do univerzuma! Hvala od :heart::pray:

– Darinka, Zagreb

OSVRT NA ONLINE PROJECT MANTRA

14. listopada 2020.

Ponovno smo se s Project Mantrom okupili online iz Zagreba, Rijeke i Hrvatske Kostajnice. Na ovom susretu mantrali smo 45 minuta Om Namo Narayanaya, na glas, šapatom i u tišini, i na kraju vibracije ove maha mantre iz svog srca poslali cijelom planetu Zemlji, svemu što postoji na njemu i cijelim univerzumom. Ponavljajmo Om Namo Narayanaya svakodnevno do sljedećeg online druženja!

Sljedeće mantranje Om Namo Narayanaya održat će se u srijedu 21. 10. u 17:30 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Dobrodošli! :blush:

DOJMOVI:

Hvala, bilo je lijepo i snažno :pray:

– Mijo, Zagreb

Opustila sam se i nadahnula pozitivnim vibracijama. Umirujuće iskustvo. Vrlo sam zahvalna na ovoj mogućnosti da sudjelujem na online Project Mantra. Također hvala voditeljici.

– Ada, Rijeka

OSVRT NA ONLINE TEČAJ PROJECT MANTRE

20. listopada 2020.

Na online tečaju Project Mantra okupili smo se iz Rijeke i Hrvatske Kostajnice. Kako nije bilo novih sudionika, ovaj susret je bio obnova tečaja te prilika za još jedno zajedničko ponavljanje Božjeg imena mantrom Om Namo Narayanaya. Mantrali smo uz snimku Gurujijevog glasa kako ponavlja mantru na glas, šapatom i u tišini. Završili smo kratkom meditacijom te vibracije ove moćne mantre poslali cijelim svijetom za širenje mira, harmonije i transformaciju.

Pridružite nam se u zajedničkom mantranju Om Namo Narayanaya srijedom. Sljedeći je susret 28. listopada u 17:30 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Dobrodošli!

DOJMOVI:

Drago mi je što sam drugi put sudjelovala na Project Mantra tečaju. Dobila sam nove informacije i proširila svoje znanje o mantri Om Namo Narayanaya. Hvala Kristini na prekrasno vođenom tečaju.

– Ada, Rijeka

X