OSVRT NA PJEVANJE ZVUKA OM (CHANTING OM) I JUST LOVE CIRCLE
4. SIJEČNJA 2021.

Na prvom redovnom online pjevanju zvuka OM u novoj godini okupili smo se iz Zagreba, Splita i Rijeke te ga posvetili planetu Zemlji, zaštiti ljudi i životinja, nudeći ljubav i suosjećanje pojedincima i obiteljima pogođenim potresima u Sisačko – moslavačkoj županiji.

U online Chanting OMu možete sudjelovati ponedjeljkom u 18 sati na poveznici: https://zoom.us/j/139233669

Na kraju današnjeg pjevanja zvuka om napravili smo online Just Love krug šaljući jedni drugima ljubav iz dubine svoga srca, na oduševljenje i radost sudionika.

DOJMOVI:

Bilo mi je jako vruće za vrijeme Just Love kruga. Još osjećam vrućinu. Bilo je lijepo.
– Zlatka, Split

 

11. SIJEČNJA 2021.
Na redovnom online pjevanju oma prvi put nam se pridružio Marc iz Francuske te nas razveselio svojim prisustvom. Sudionici iz Hrvatske i Francuske današnje pjevanje oma smo posvetili područjima pogođenima potresima u Hrvatskoj i svijetu. Do sljedećeg pjevanja oma ponedjeljkom…

 

18. SIJEČNJA 2021.
Na današnjem online pjevanju oma okupili smo se iz Francuske i Hrvatske te poslali svjetlost i ljubav vibracije zvuka om cijelom planetu Zemlji i čovječanstvu, a posebno mjestima pogođenima potresima u Hrvatskoj i cijelom svijetu.

DOJMOVI:
Današnje pjevanje oma mi je donijelo mir i vrlo duboko iskustvo umirenosti.
– Krishnaveni Dasi

Imala sam isto lijepo iskustvo. Lijepo je imati internacionalno druženje sa svima prisutnima.
– Ada, Rijeka

 

25. SIJEČNJA 2021.
Ponovno smo se okupili iz Francuske i Hrvatske s jednim novim sudionikom te smo poslali svjetlost i ljubav vibracije zvuka om cijelom planetu Zemlji i čovječanstvu s posebnim naglaskom na mjesta pogođena potresima u Hrvatskoj i cijelom svijetu.

DOJMOVI:
Bilo je jako lijepo.

  • Varahadas, Francuska

 

28. SIJEČNJA 2021.

Na online pjevanju zvuka OM punog Mjeseca okupili smo se iz Indije i Hrvatske te smo pjevali na temu bivanja u Božjoj prisutnosti i osjećanja Njegove ljubavi. Nakon pjevanja oma poslali smo svjetlost i ljubav svim ljudima na svijetu, planetu Zemlji i šire.