OSVRTI NA ONLINE PJEVANJE ZVUKA OM


7. PROSINCA 2020.

Na današnjem online pjevanju oma sudjelovali su sudionici iz Poljske i Hrvatske (Zagreb, Rijeka i Hrvatska Kostajnica), nas 11. Istovremeno s online pjevanjem oma održan je i jedan OM Chanting u kućnoj atmosferi sa 4 sudionika. Namjeri za planet Zemlju i čovječanstvo dodali smo namjeru da što brže i lakše kolektivno prođemo kroz trenutna iskustva na Zemlji, s milošću i ljubavlju Božjom. 

Do sljedećeg ponedjeljka 14. prosinca u 18 sati na redovnom online pjevanju oma ponedjeljkom na Zoom poveznici https://zoom.us/j/139233669

Dobrodošli! 

DOJMOVI:

Vrlo sam sretna sto sam imala priliku  u ovo blagdansko vrijeme osjetiti povezanost i ljubav. Hvala svim prisutnima na ovom prekrasnom iskustvu. Također veliko hvala voditeljici online pjevanja OM – a.

  • Ada, Rijeka

Na svakom online pjevanju oma održimo OM Chanting sa članovima obitelji te svaki put osjećam veliki blagoslov i milost Mahavatar Babajija i Paramahamse Vishwanande. Od mog prvog OM Chantinga do danas osjećam oduševljenje, radost i zahvalnost na svakoj prilici da na ovaj način služim čovječanstvu i planetu Zemlji.

  • Krishnaveni Dasi, Hrvatska Kostajnica

14. PROSINCA 2020.

Ponovno smo se susreli online iz Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split i Hrvatska Kostajnica) i Slovenije na pjevanju zvuka om za planet Zemlju i čovječanstvo, za planetarne promjene i sve potrebite.

DOJMOVI:

Stvarno sam se lijepo osjećala dok smo zajedno pjevali OM. U meni su se probudili osjećaji zajedništva i mira. Hvala sudionicima online chantinga OM i organizatorici na ovom prekrasnom iskustvu. ?

  • Ada, Rijeka  

21. PROSINCA 2020.

Ponovno smo se susreli online iz Hrvatske (Zagreb, Rijeka i Hrvatska Kostajnica) na pjevanju zvuka om za planet Zemlju i čovječanstvo u ovom izazovnom vremenu transformacije planeta.

DOJMOVI:

Vrijeme mi je brzo prošlo u radosnom raspoloženju. Opustila sam se i napunila pozitivnim osjećajima. Drago mi je što mogu sudjelovati u online pjevanju OMa u ovo blagdansko vrijeme. Hvala Kristini i ljudima koji su sudjelovali na ovom prekrasnom iskustvu.

  • Ada, Rijeka

30. PROSINCA 2020.
CHANTING OM PUNOG MJESECA

Na online pjevanju oma punog Mjeseca okupili smo se iz Makedonije, Francuske i Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka i Hrvatska Kostajnica). Namjeri ovog pjevanja oma nesebičnog služenja drugih u svakodnevnom životu dodali smo namjeru pomoći mjestima i ljudima pogođenima potresima u Petrinji, Sisku, Glini, Hrvatskoj Kostajnici i svim malim mjestima za koja se i ne zna.

DOJMOVI:

Bilo je prekrasno! Hvala! Htjela sam u ovome sudjelovati odavno.

  • Julie, Francuska

Bilo je najblaže rečeno intenzivno. Glas kao da je mutirao tijekom recitacije, a srce je gorjelo za vrijeme meditacije. Bio je jučer sadhanom prožet i odisan dan. Hvala Mu!

  • Vedran, Zagreb

Jai Gurudev! Današnja sadhana bila je posebno energetski jaka kao i iskrena namjera iz srca za sva bića na Planetu Zemlji. Ljubavlju, svijetlošću i energijom su obasjana sva bića, a posebno ona kojima je to u ovom času najpotrebnije! ??

  • Darinka, Zagreb
X