OM CHANTING PUNOG MJESECA

RIJEKA
Imali smo divan OM Chanting u Rijeci. Pridružili su nam se i dragi prijatelji iz Labina. Svi skupa smo zavibrirali omom, ljubavlju i pozitivom. Divno je bilo ❤️

  • Morana Viroopa

 

ZAGREB
Bila je to jedna vrlo moćna, silovita i izražajna prisutnost u zvuku OM. Pokrenula je u meni mnoge nove procese i pročišćenje i udahnula djelić snage prihvaćanja novih izazova.

  • Vedran

 

SISAK
Na još jednom OM Chantingu punog Mjeseca udružili su se Hrvatska Kostajnica i Sisak te zapjevali OM za namjeru bivanja u Božjoj prisutnosti i osjećanja Njegove ljubavi. Mirko iz Siska koji je prvi put sudjelovao na OM Chantingu, opisao ga je kratko kao ‘predivno iskustvo’.

  • Krishnaveni Dasi

 

ONLINE PJEVANJE ZVUKA OM PUNOG MJESECA
20., 21. i 27. RUJNA 

Na svakom online pjevanju oma u rujnu pridružila nam se poneka nova osoba koja do sada nije pjevala om i to iz Belog Manastira, Varaždina i Niša. Tako i ovaj put na online omu punog Mjeseca pridružila nam se Kristina iz Londona koja je svoje iskustvo opisala riječima:

“Bilo je jako. Intenzivno. Krasno. Baš divno. Navikavam se da om pjevam duže vremena nego do sada. Ta svjetlost koja se širi iz srca… i prekrasna slika našeg učitelja… Prekrasno.”