DAN PLANETA ZEMLJA
22. TRAVNJA

Povodom Dana planeta Zemlje 22. travnja 2021. održali smo OM Chanting u općini Majur i međunarodni online OM u zahvalnosti Majci Zemlji na nesebičnom davanju te smo joj poslali ljubav i svjetlost vibracijom zvuka om.

“Prekrasno iskustvo. Uistinu sam uživala. Nakon meditacije na kraju osjetila sam spokoj, mir i prijatnu energiju. Hvala svima prisutnima na Chantingu OM.”
– Ada, Rijeka

 

OM CHANTING I CHANTING OM PUNOG MJESECA
27. TRAVNJA

“Na večerašnjem OM Chantingu punog Mjeseca prvi put Nakon razornih potresa na Baniji krajem 2020., ovo je prvo pjevanje oma na kom smo se skupili iz Hrvatske Kostajnice, Petrinje i Siska u Sisku te sa šest sudionika uključenih online (Zagreb, Rijeka, Hrvatska Kostajnica) uživali smo u pjevanju, a meditacijom na kraju poslali svjetlost i ljubav, najprije Majci Zemlji, a poslije cijelom planetu. Druženje smo završili meditacijom s Mahavatarom Babajijem te ovaj posebni dan punog Mjeseca na Hanuman Jayanti 2021. godine zaokružili s još jednim služenjem čovječanstvu i planetu Zemlji.”
– Krishnaveni Dasi, Hrvatska Kostajnica

“Om Chanting je bio posebno moćan i prekrasan. Čula sam zbor anđela kako pjeva s nama,a vibracija zvuka om preplavila je cijeli planet i širila se do svih galaksija i cijelim svemirom do svih bića iz svih svijetova! Hvala od :heart::pray:
– Darinka, Zagreb

“Danasnji OM Chanting bio je divan!🙏😀😀 Pridružila nam se i grupa iz Siska što je dodatno pojačalo energiju. Puni Mjesec se jako osjetio, ali mi smo uspjeli usmjeriti energiju prema planetu Zemlji i svemu što želimo pokrenuti. Na kraju sam osjetila blaženstvo mira i sreće. Ma divno!”
– Maja, Zagreb

“Predivno iskustvo, kreativno vodstvo, prekrasna energija i oduševljenje kolačićima s porukom.” :heart:
– Ivona, Sisak

“Lagodno, pročišćujuće, u meditaciji sam dobila istu poruku kao u kolačiću.”
– Mira, Sisak

“Predivni trenutci u spokoju meditacije i leta svemirom. Hvala.”
– Sandra, Sisak