OM CHANTING I CHANTING OM PUNOG MJESECA
26. SVIBNJA

SPLIT:

Jai Gurudev! Večeras smo imali OM Chanting punog Mjeseca na Sustipanu u Splitu. Uživali smo u prirodi, u božanskoj vibraciji, poslali smo ljubav planetu i svim bićima na njoj. Bilo nas je 7 dragih duša i 2 povezane online.

  • Nena

 

SISAK, PETRINJA, HRVATSKA KOSTAJNICA:

Jai Gurudev! U online Chanting OM punog Mjeseca u svibnju (Buddha Poornima) Bhakti Marge Hrvatske večeras su se uključili sudionici iz Hrvatske, Slovenije i Turske. Sudionici iz Siska, Petrinje i Hrvatske Kostajnice uključeni u online pjevanje oma paralelno su imali OM Chanting u Sisku, već drugi put zaredom kad Mjesec je pun. Ukupno nas je bilo 13 sudionika. Događanje povodom punog Mjeseca i s istom namjerom pomaganja Majci Zemlji i čovječanstvu, bivanja u Božjoj prisutnosti i osjećanju božanske ljubavi, nastavili smo redovnim mantranjem Om Namo Narayanaya sa 9 sudionika. Vibracija oma i mantre Om Namo Narayanaya ispunila je naša srca radošću i blagoslovima Učitelja!

  • Krishnaveni Dasi, Hrvatska Kostajnica

Večerašnje mantre bile su vibracijski posebno moćne.
Planeta Zemlja i sva bića na njoj kupala su se u božanskoj svjetlosti i bezuvjetnoj ljubavi!
Hvala od srca majstorima, anđelima i svim bićima svjetla za sve milosti i blagoslove ovog dana!

  • Darinka, Zagreb

 

RIJEKA:

Jai Gurudev! U Rijeci smo održali predivan OM Chanting punog Mjeseca. Bilo nas je desetero u novom prostoru u gradu. Svi su se jako zaželjeli pjevanja oma uživo i nadamo se novim susretima.

  • Pushpami