ONLINE
DARSHAN

Bez obzira gdje se nalazili, možete imati osobni susret s Paramahamsom Vishwanandom i iskusiti bezuvjetnu Ljubav i blagoslov kroz Njegov darshan iz udobnosti svog doma.

‘Kad dođete po darshan i kad u tom trenutku pogledam vašu dušu, ono što vidim je vaše Ja, vaše istinsko Ja. I ono što vidim je ljepota onoga što držiš u sebi. To je ono što želim da i ti vidiš, da to prepoznaš i sam.’

Paramahamsa Vishwananda

REGISTRACIJSKI OBRAZAC

Imajte na umu da je ovaj online darshan dostupan samo stanovnicima Hrvatske.

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”true”]

ONLINE DARSHAN

Darshan znači “božanski pogled”: iskustvo gledanja i biti viđen od strane Božanskog. Primanje darshana od potpuno realiziranog Učitelja koji živi u stalnom sjedinjenju s Božanskim rijetko je i vrlo posebno blago koje se ne smije propustiti.

S obzirom na trenutnu globalnu situaciju, Paramahamsa Vishwananda sada je odlučio svima dati online darshane! Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, i dalje možete imati svoj osobni susret s Učiteljem i iskusiti bezuvjetnu Ljubav i blagoslov koju Njegov darshan pruža.

KAKO SVE TO IZGLEDA?

Da biste od Paramahamsa Vishwanande dobili svoj darshan, morat ćete preuzeti i instalirati Zoom aplikaciju na svoje računalo ili mobilni uređaj.

Jednom kada svi budu spojeni i spremni, Paramahamsa Vishwananda ući će na online sastanak Darshana. Moći ćete ga vidjeti i On će moći vidjeti vas. Iako ćete biti utišani, on će moći razgovarati s grupom.

Paramahamsa Vishwananda vodit će sve prisutne kroz proces, tako da jedino što morate je – uživati u trenutku!

IZRAZITE SVOJU ZAHVALNOST

Darshan s bogospoznatim Učiteljem neprocjenjiv je dar. Ako ste zahvalni na blagoslovu koji ste dobili i želite pomoći da i dalje donosimo ovo iskustvo u svijet, razmotrite o davanju donacije. Svaki doprinos se jako cijeni!

Uz to, taj vaš doprinos pomaže da nastavimo s Darshanima i drugim online projektima s Gurudevom. Ako želite podržati ovu svrhu, donirajte svoju donaciju klikom.

FAQ

u

Koja je svrha darshana?

Paramahamsa Vishwananda često kaže da čisti prašinu i prljavštinu sa zrcala vaše duše kako biste mogli sve više odražavati Božju svjetlost.

u

Što da radim za vrijeme darshana?

Zapravo, za vrijeme vašeg darshana ne morate činiti ništa osim uživati u trenutku. To je vrijeme uranjanja u iskustvo.

u

Što dobivam s darshanom?

Svaka osoba prima nešto drugačije, savršeno dizajnirano za nju. Za neke je to blagoslov. Za neke je to transformacija. Za neke je to ozdravljenje. Ali, prije svega, to je dijeljenje ljubavi.

u

Što da obučem?

Iako primate darshan u vlastitom domu, važno je zapamtiti da dolazite u susret Božanskom, zato vas molimo da obučete lijepu odjeću i skromno (pokrivajući otvorene dijelove tijela i gola ramena).

u

Kakav je osjećaj primanja darshana?

Svaki darshan novo je iskustvo. Iskustvo svake osobe u tom je trenutku jedinstveno. Bez obzira osjećate li nešto duboko, ili uopće ništa, nešto duboko u vama je dirnuto, bez obzira shvaćate li to ili ne.

u

Tko može prisustvovati darshanu?

Darshani su otvoreni za sve. Nema ograničenja. Pozvani su svi bez obzira na vjeru ili tradiciju. Blagoslov se ne naplaćuje, no donacije su uvijek dobrodošle.