OM CHANTING

BUDI STUP SVJETLOSTI
U OVOM SVIJETU

Maha OM Chanting za

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

24.3.prve subote nakon proljetnog ekvinocija, u Zagrebu će se održati Maha OM Chanting (veliki OM Chanting krug) s plemenitom namjerom – pjevanje OM-a za mir u svijetu. Ova plemenita inicijativa održat će se u Hrvatskom Novinarskom Društvu (HND) u Zagrebu. Pozivamo te, ako vjeruješ u mir, ako želiš napraviti promjenu, ako želiš biti stup svjetlosti u ovom svijetu, pridruži nam se na ovom posebnom događaju i posudi svoj glas za ovu plemenitu namjeru.

Ovo je treći Maha (veliki) OM Chanting koji će se održati u Hrvatskoj, otkako je pokrenuta inicijativa održavanja OM Chanting krugova za mir u svijetu. Ovdje možeš pogledati slike s prethodnog Maha OM Chantinga, kojeg smo održali u Zagrebu, i u kojem je sudjelovao i veleposlanik Indije u Hrvatskoj, gosp. Sandeep Kumar.

POSTANI DIO OVE PLEMENITE INICIJATIVE

Zbog prevelikog broja prijava, i manjka slobodnih mjesta u dvorani u kojoj će se održati Maha OM Chanting za mir u svijetu, primorani smo zatvoriti prijave. Molimo vas da nam na e-mail events@bhaktimarga.hr ostavite svoje podatke kako bismo vam se javili ako se koje mjesto oslobodi, ili ako želite primati obavijesti o budućim događanjima.

Što je OM Chanting?

OM Chanting je drevna grupna tehnika iscjeljivanja koja koristi vibraciju zvuka OM za transformaciju negativne energije u pozitivnu, za pročišćenje i iscjeljenje okoline i planeta Zemlje, stvaranje unutrašnjeg mira i opuštenosti te podupire fizičko, emocionalno i duhovno blagostanje.

U svijetu postoji gotovo 2000 skupina OM Chantinga koje se redovno okupljaju i šire pozitivnu energiju pjevanjem zvuka OM.

Ovu predivnu tehniku, koja potječe od Mahavatara Babajija (on je otac svih kriya joga tehnika), u današnje vrijeme je vratio i njemu je prilagodio Paramahamsa Sri Swami Vishwananda – prosvijetljeni duhovni učitelj i osnivač međunarodne organizacije Bhakti Marga.

Zašto OM Chanting?

OM Chanting stvara intenzivno i duboko iskustvo na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini, dok je istovremeno vrlo nježan i lako izvediv. Sudionici osjećaju pozitivne promjene koje, zajedno uz mir, radost i ljubav, počinju prožimati svaki aspekt njihovog života.

Povrh svega toga, pozitivnu energiju, koja se oslobađa za vrijeme OM Chantinga, ne primaju samo sudionici već i prostor u kojem se OM Chanting odvija te svi ljudi na koje mislimo za vrijeme pjevanja OM-a.

Kada?


24. ožujka 2018.
18:00 – 20:00 (vrata su otvorena od 17:30)

Gdje?


Hrvatsko Novinarsko Društvo (HND)
Perkovčeva 2
10000 Zagreb

Zašto se prijaviti?

Svaki sudionik ovog Maha OM Chantinga na kraju programa će dobiti simboličan poklon kao znak zahvalnosti na sudjelovanju u ovom predivnom, plemenitom događaju. Pored simboličnog poklona prijavom si također osigurava mjesto u dvorani.

Napomena: Zbog prevelikog broja prijava, i manjka slobodnih mjesta u dvorani u kojoj će se održati Maha OM Chanting za mir u svijetu, primorani smo zatvoriti prijave. Molimo vas da nam na e-mail events@bhaktimarga.hr ostavite svoje podatke kako bismo vam se javili ako se koje mjesto oslobodi, ili ako želite primati obavijesti o budućim događanjima.

Pjevajmo za mir u svijetu

Nakon Maha OM Chantinga, u Gundulićevoj 19 (zvoniti na CIR), od 20:15 – 22:00, održat će se Just Love kirtan za mir u svijetu. Ukoliko nam se želiš pridružiti, molimo te da nam se dodatno prijaviš na email events@bhaktimarga.hr, budući je broj mjesta ograničen.