Svibanj, 2019

30svi18:0021:00Satsang i puja sa Swamijem Keshavom i Swamijem KanjalochanomZagreb

Više

Detalji o događanju

Posjet Swamija Vishwakeshavanande (skraćeno: Swami Keshava) Hrvatskoj 2019., održat će se u Zagrebu. Ovo je posebna prilika za susret i satsang s jednim od dvanaest imenovanih Swamija Bhakti Marge, koje je osobno inicirao Paramahamsa Vishwananda. Swami Keshava živi u ashramu Shree Peetha Nilaya, u Springenu, u Njemačkoj. Zadužen je za vedske rituale u ashramu, ali i u Bhakti Margi diljem svijeta. Također je zadužen za hram i puje u ashramu te podučava tečajeve puje i home.

“Od početka sam, doista, volio raditi puje – izvanjska archana bhakti Gospodu/Krishni/Gurudevu – jer to je jedan od najlakših, ali i najučinkovitijih načina kako izgraditi blizak odnos s Božanskim, kao i smiriti um.” – Swami Vishwakeshavananda

Gurudeva je upoznao kada mu je bilo deset godina. Sa trinaest godina dobio je blagoslov u potpunosti služiti Gospoda do kraja svog života kao brahmachari. U red swamija iniciran je 2012. godine.

Uz Swamija Keshavu kao gosta, domaćin događanja će biti Swami Kanjalochana, koji je nakon deset godina provedenih sa svojim Guruom Paramahamsom Vishwanandom, dobio zadatak širiti njegova učenja u Hrvatskoj.

Dobrodošli i vidimo se 🙂

 

DATUM I VRIJEME:

30. svibnja 2019.

18:00 – 20:00 sati

 

ADRESA kod prijave.

Zagreb

 

INFO I PRIJAVA:

Sonja Smrkinić

Mob: +385 95 846 5988

 

Za više informacija o udruzi Bhakti Marga: https://bhaktimarga.hr/

 

Dojmove s prošlogodišnjeg posjeta Swamija Keshave Hrvatskoj, u Splitu, pročitajte na poveznici:

https://www.facebook.com/bhaktimarga.hrvatska/posts/2207203076231228?__tn__=K-R

 

„Sadhana, trebali bi je prakticirati kao predanici svakodnevno. Svatko od nas ima blago čiste ljubavi iskustava i trenutaka s Gurujijem. Može se raditi samo o gledanju u Njega. To je najdragocjenija stvar koja nam se može dogoditi u životu. Time što ste ovdje u Hrvatskoj, i gdje god da jeste, ponekad Ga dugo ne vidite i lako je zaboraviti na Njega i  taj osjećaj, ali ljubav koja je u vama nikada ne odlazi. Ovisi i o snazi koju unosite u to, koliko Ga osjećate i koliko želite osjećati ljubav u sebi. Sve to ovisi o vama i trudu koji ulažete u to.“

Swami Keshava, satsang u Splitu 15.9.2018.

Vrijeme

(čevrtak) 18:00 - 21:00

Adresa

Adresa na upit

Zagreb

Kontakt

Sonja Smrkinić+385 95 846 5988, info@bhaktimarga.hr

Reader Interactions

X