Ovo je ponavljajući događaj

PUJA, ABHISHEKAM, BHAJANI I SATSANG U KEVALA NARASIMHA HRAMU U SPLITU

11Ruj18:0021:00PUJA, ABHISHEKAM, BHAJANI I SATSANG U KEVALA NARASIMHA HRAMU U SPLITU

Detalji

PUJA, ABHISHEKAM, BHAJANI I SATSANG U KEVALA NARASIMHA HRAMU U SPLITU
Subota u 18:00 sati

OBAVIJEST!
U subotu 4. rujna 2021- neće biti prijenosa uživo iz Kevala Narasimha hrama ni satsanga sa Swamijem Kanjalochanom zbog događanja sa swamijem u Varaždinu.

Bhakti Marga Hrvatska poziva sve prijatelje i predanike na sudjelovanje u programu puje, abhishekama, molitvi, bhajana i predavanja Swamija Kanjalochane koji ćemo prenositi uživo putem Zoom poveznice.

Veselimo se vašem dolasku!

Pozivamo vas da se pridružite putem Zoom poveznice: https://us02web.zoom.us/j/82788745629?pwd=VmdHOEJabGs4ODR1bTE2Sk45SXc1Zz09
Passcode: 108108 

“Jai Gurudev ❣ Yajna sa Swamijem Kanialochaanandom događaj je koji otvara srce, koji ide vrlo duboko i premda ne znam koje točno uklanja prepreke. Ali postoje i puje u kojima smo mogli sudjelovati i činilo se da je energija došla izravno u našu kuću. Jedna je sudionica rekla da je osjetila puhanje arati lampe. Događaj je obuhvaćen lijepom glazbom, a Swami odabire mantre za ljude pojedinačno, prema njihovim potrebama.
U Splitu je živahna sangha… Hrvatska… bilo je kao kod kuće s našim predanicima ? ?
Jai Gurudev ❣Yajna from Swami Kanialochaananda is a heartopening event that goes very deep and although I don’t know what exactly it removes barriers. But there are also the pujas we could participate in and it seemed that the energy came directly into our house. One participant told she could feel the wind of the Aratilamp. The event is surrounded from lovely music and Swami choses mantras for people individually upon to their needs.
There is a lively Sangha in Split…Croatia…it was like beeing at home with our Devotees”? ?
– Radhapriya Dasi, Austrija

OBAVIJEST:
Za sponzoriranje garlanda za puje i ostale donacije: https://www.facebook.com/bhaktimarga.hrvatska/posts/2243814962570039

Yajna se može naručiti za sebe ili druge. Svi zainteresirani za sponzoriranje yajne ili dijela yajne kontaktirajte Swamija Kanjalochanu na 091 556 9717.

 

KONTAKT: Mahaswanadas, 098 9972 936

Vrijeme

(Subota) 18:00 - 21:00

Lokacija

Kevala Narasimha hram/ Centar Bhakti Marge

Domovinskog rata 47 (kod Brodarice)