Listopad, 2019

28lis19:0020:30Predavanje o Bhagavad Giti sa swamijem KanjalochanomIlica 43, 10000 Zagreb

Više

Detalji o događanju

Pozivamo vas na nadahnjujuća predavanja o Bhagavad Giti kroz koja swami Kanjalochana donosi mudrost i tajnu ovog bisera vedskih spisa svima koji mu prisustvuju.

Za sve koji su propustiti prethodno predavanje u lipnju, swami će ga ukratko ponoviti, te će lakše moći pratiti nastavak predavanja.

 

„Kada dođete pred Učitelja, morate doći kao prazna posuda, tako da vas može ispuniti. Um mora biti ispražnjen, kako bi mogao primiti. Morate imati želju za promjenom, kako biste dobili punu korist. Nemojte razmišljati o tome što gubite, razmislite o tome što dobivate.

Jer ako odmah počnete razmišljati o tome što gubite, nikada nećete dobiti ništa. Jer možete izgubiti sve na duhovnom putu izvana, ali u stvarnosti dobivate sve, više od bilo koga tko ima nekoliko stvari. Ovdje Bhagavan Krišna otkriva Arjuni tu dramu, „Sve je to drama, ništa nije stvarno.” Svi ti odnosi koje imaš. Koju vrstu “broda” (engl. „ship“: „friend-ship“, „relation-ship“) prijateljstvo, odnosi, još postoje? Na koji brod vi ulazite? Cijeli brod. Štovanje (wor-ship), partnerstvo (partner-ship). Majčinstvo (mother-ship), očinstvo (father-ship), svi ti “brodovi” će potonuti. Zato nemojte ulaziti na te “brodove.” Jedini “brod” na koji trebate ući je Guruov brod (Guru-ship). Jer, na tom „brodu“ ste sigurni.“

– Paramahamsa Vishwananda.

 

Swami Kanjalochana (swami VishwaKanjalochanananda) nadahnut učenjem svog Učitelja i Gurua, Paramahamse Sri Swamija Vishwanande, pomaže otvoriti ljudska srca za božansko u nama samima.

 

DATUM I VRIJEME:

28. listopada 2019.

19:00 – 20:30 sati

 

ADRESA:

Indijski kulturni centar,

Ilica 43 (zvoniti na ‘Zajednička dvorana društva’),

Zagreb

 

CIJENA:

Donacije su dobrodošle. Preporučena donacija je 50 kn

 

INFO I PRIJAVA:

Sonja Smrkinić

Mob: +385 95 846 5988

E-mail: info@bhaktimarga.hr

 

Za više informacija o swamiju VishwaKanjalochananandi: http://kanjalochana.com/

Za više informacija o udruzi Bhakti Marga: https://bhaktimarga.hr/

Vrijeme

(Ponedjeljak) 19:00 - 20:30

Adresa

Indijski kulturni centar

Ilica 43, 10000 Zagreb

Kontakt

Sonja+385 95 846 5988

Reader Interactions

X