Travanj, 2021.

Ovo je ponavljajući događaj

01Tra10:0014:00ONLINE DARSHANI

Detalji

BLAGOSLOV DARSHANA PARAMAHAMSE VISHWANANDE
JAVNI ONLINE DARSHANI – 1., 6., 8., 13. i 15. travnja 2021.

UTORKOM I ČETVRTKOM
10:00 i 13:00 sati

ISKUSITE BLAGOSLOV BOŽANSKE LJUBAVI
Pozivamo vas na poseban online blagoslov s Paramahamsom Sri Swamijem Vishwanandom. Ovo iskustvo, nazvano darshan, nudi vam vrlo rijetku priliku da primite osobni blagoslov čiste, bezuvjetne ljubavi od bogospoznatog duhovnog Učitelja. Njegov blagoslov je obasipanje božanskom ljubavi, otvaranje srca za primanje, buđenje i spoznaju božanske ljubavi u vama samima. Svaki je blagoslov jedinstven i savršeno dizajniran za vas.
?Kad dođete na darshan i kad u tom trenutku pogledam vašu dušu, ono što vidim je vaše ja, vaše istinsko ja. I ono što vidim je ljepota onoga što držite u sebi. To je ono što želim da vidite i to želim da i sami spoznate. ?
Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Datume javnih i državnih online darshana pogledajte na poveznici (možete sudjelovati na 1 javnom darshanu tjedno te najviše na 4 javna darshana mjesečno):

https://www.bhaktimarga.org/online-darshan-blessing/schedule

Bez obzira na to gdje ste, možete imati osobni susret s Učiteljem te iskusiti neograničenu ljubav i blagoslov Njegovog darshana.
Blagoslov darshana Paramahamse Vishwanande pomaže vam otvoriti srce kako biste iskusili istinsku bezuvjetnu ljubav, a svako iskustvo darshana jedinstveno je za vas.

OTKAZIVANJE REGISTRACIJE

Unatoč tome što je ovo online događanje, naš mrežni kapacitet je ograničen. U nemogućnosti sudjelovanja, molimo Vas da otkažete na vrijeme svoju rezervaciju, da bismo mogli Vaše mjesto dati drugome.

Vrijeme

(Četvrtak) 10:00 - 14:00

Organizator

Bhakti MargaBhakti Marga

X