Just Love koncert u Zagrebu

03Pro18:0020:30Just Love koncert u Zagrebu

Detalji

JUST LOVE KONCERT – koncert duhovne glazbe

3.12., subota 18:00 – 20:30

!! Mjesta su popunjena !!

Pišite nam na info@bhaktimarga.hr ukoliko želite saznati dali je došlo do otkazivanja nekog mjesta! 

Dok pjevamo i plešemo, ne za vlastito već za zadovoljstvo voljenog Gospodina, svjetovno se transformira u božansko. U trenutku kada poteče čista ljubav prestaje razmišljanje, a ostaje samo biće. Poput ljubavnika privučenog serenadom, Gospodin odgovara kad Njegovo ime pjevate iz srca. Srećom, Njegov odgovor nema nikakve veze s kvalitetom našeg glasa – bitna je samo iskrenost dok Ga zovemo i da dopustimo sebi biti slobodni.

Krajnja svrha kirtana je olakšati buđenje i njegovanje nečije predanosti Božanskom. Budući da je glazba posebno moćna kao sredstvo prenošenja nečijih emocija, također je posebno učinkovita u izazivanju osjećaja ljubavi prema Bogu.

Kirtan, praksa pjevanja imena ili mantri bogova i božica, jedna je od najvažnijih tehnika u Vaishnava tradiciji gdje se prakticira Bhakti odnosno predanost.

Kao što je Paramahamsa Vishwananda objasnio, pjevanje Božjeg imena je najbolji način za smirivanje uma.

Just Love koncert je koncert duhovne glazbe kojemu je cilj prikazati zajednistvo i povezanost duhovnih grupa kroz pjevanje bhajana i kirtana. U današnje vremenu punom ubrzanosti i fokusa na materijalno tradicionalna indijska duhovna glazba dolazi nam kao pravo osvježenje jer fokus te glazbe je u smirivanju uma i povezanosti sa srcem i našim duhovnim bićem.

Pridružite nam se na ovom prekrasnom putovanju kroz glazbu i osjetite ćari Kirtana! U nastavku pogledajte lin up duhovnih grupa koje nastupaju:

  1. Glazbene grupe iz udruge Bhakti Marga:

☆Prema Vahini

☆Bhakti Sounds youth Hrvatska i Slovenija

  1. Sai poklonici
  2. Art of Living Band
  3. Ojasvi Das I bhakte iz Iscona

Veselimo se pjevati i plesati sa vama uskoro!

Kontakt:

sonja@bhaktimarga.hr ; 095 846 5988

Događaj se organizira uz potporu indijskog veleposlanstva.

Vrijeme

(Subota) 18:00 - 20:30