Proslava Gurupurnime u Splitu

Sri Kevala Narasimha hram
Domovinskog rata 47 (Brodarica)
21 000 Split
Bhakti Marga Hrvatska
Besplatno / donacije

Opis

PROSLAVA GURUPURNIME U SPLITU
4. i 5. SRPNJA 2020.

Bhakti Marga Hrvatska poziva sve prijatelje i predanike na proslavu Gurupurnime u Sri Kevala Narasimha hram u Splitu. Proslava će teći tijekom dva dana, a svi koji ne mogu fizički doći, mogu pratiti program yajne, puje, abhishekama, molitvi i bhajana u prijenosu uživo putem Zoom poveznice:

https://us02web.zoom.us/j/82788745629

Gurupurnima je dan kada iskazujemo poštovanje svojem voljenom Satguruu, Paramahamsi Sri Swamiju Vishwanandi. To je vrijeme kada se okupljamo kao zajednica kako bismo iskazali svoju ljubav i zahvalnost Gurujiju na svim blagoslovima i vodstvu koje nam On daje tijekom cijele godine.

„Cilj bhakte je dobiti milosti Guruovu, guru kripu. Guru kripom osoba je uzdignuta i zadobiva sve darove, sva postignuća, sve bogatstvo, čak i oslobođenje.“

– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Gurupurnima je sveti dan prisjećanja na velikog mudraca Vedu Vyasu. On je bio božanska inkarnacija Gospoda koji je skupio vedske tekstove u četiri Vede, napisao 18 Purana, Mahabharatu i Shreemad Bhagavatam. Utemeljen je kao dan za štovanje Gurua koji majstorski vodi svoje predanike do lotosovih stopala Gospoda.

Veselimo se Vašem dolasku!

PROGRAM:

 

4.7. (subota)

16:00 sati – OM Chanting

18:00 sati – Proslava Gurupurnime s pujom, abhishekamom, bhajanima, prasadom.

 

5.7. (nedjelja)

10:00 sati – yajna povodom Gurupurnime, jutarnje molitve, puja i abhishekam

 

„Cilj bhakte je dobiti milost Guruovu, guru kripu. Guru kripom osoba je uzdignuta i zadobiva sve darove, sva postignuća, sve bogatstvo, čak i oslobođenje.“

– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

 

 

Pojedinosti o registraciji

KONTAKT:

Mahaswanadas, 098 997 2936