Online Project Mantra

Online via Zoom
Krishnaveni Dasi
Besplatno

Opis

ONLINE PROJECT MANTRA

Srijedom u 17:30 sati održava se zajedničko mantranje Om Namo Narayanaya.

Tijekom 45 minuta ponavljat ćemo Om Namo Narayanaya, na glas, šapatom i u tišini. Na kraju, u vođenoj meditaciji, vibracije ove maha mantre iz svog srca poslat ćemo cijelom planetu Zemlji, svemu što postoji na njemu i cijelom univerzumu.

Ponavljajmo Om Namo Narayanaya svakodnevno do sljedećeg online druženja!

Pridružite nam se srijedom u 17:30 sati na Zoom poveznici: https://us02web.zoom.us/s/975137408

Online Project Mantru vodi instruktorica Krishnaveni Dasi.

Hvala svima na podršci i sudjelovanju! Dobrodošli!

Jai Gurudev!

 

DUHOVNO PUTOVANJE

Ponavljanje mantre bila je temeljna praksa većine duhovnih tradicija tisućama godina. Drevni jogiji koristili su mantre kako bi zacjelili svoja tijela, nadišli osjetila i postigli konačni cilj svakog duhovnog putovanja: zajedništvo s Božanskim.

PONAVLJANJE MANTRE

U ovim kaotičnim vremenima mantranje je najbrži, najlakši i najučinkovitiji način smirivanja uma i uranjanja u tišinu srca gdje istinska ljubav može procvjetati. Uranjanjem u mantranje, čak i na samo nekoliko minuta dnevno, može dramatično poboljšati vaš odnos prema sebi, drugima i svijetu oko vas.

FOKUS NA POZITIVNO

Ponavljanje Božanskih imena odvraća vašu pažnju od vaših problema i usmjerava um na nešto veće: Boga. Iskrenom praksom, mantranje vas mijenja iznutra prema van, donoseći vam više mira, jasnoće i zadovoljstva.

Sam Mahavatar Babaji je rekao: “Mantraj OM Namo Narayanaya. Ako želiš mir u svijetu, ponavljaj ime Narayane. Rezultirat će radošću i mirom.”
– Paramahamsa Vishwananda