Online darshan za Hrvatsku

Online
Shree Peetha Nilaya - Bhakti Marga centar i ashram
Paramahamsa Sri Swami Vishwananda
Besplatno / donacije

Opis

ONLINE DARSHAN S PARAMAHAMSOM VISHWANANDOM ZA
HRVATSKU, BOSNU I HERCEGOVINU, SLOVENIJU, SRBIJU I SJEVERNU MAKEDONIJU

Srijeda, 4. kolovoza 2020.
18:00 sati

ONLINE DARSHAN

S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu Paramahamsa Vishwananda odlučio je svima dati online darshane! Bez obzira na to gdje ste, možete imati osobni susret s Učiteljem te iskusiti neograničenu ljubav i blagoslov Njegovog darshana.

Kao online događaj 4. kolovoza 2020. održat će se darshan za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju i Sjevernu Makedoniju.

ŠTO JE DARSHAN?

Darshan znači božanski pogled, iskustvo viđenja i biti viđen od samog Božanskog. Imati to iskustvo s bogoostvarenim Učiteljem može vam pomoći da napredujete fizički, emocionalno i duhovno. Primanje darshana od potpuno spoznatog Učitelja koji živi u stalnom jedinstvu s Božanskim rijetka je i vrlo posebna dragocjenost koja se ne smije propustiti. Uz to je darshan Paramahamse Sri Swamija Vishwananade jedinstven jer On daje osobne blagoslove oči u oči.

Blagoslov darshana Paramahamse Vishwanande pomaže vam otvoriti srce kako biste iskusili istinsku bezuvjetnu ljubav, a svako iskustvo darshana jedinstveno je za vas.

Uobičajeno, njegovi darshani daju se osobno, ali budući da svijet ne može doći k Njemu, Paramahamsa Vishwananda pronašao je način da dođe do TEBE i daruje ti darshan upravo u tvom domu.
Iskoristite ovu izuzetnu priliku da se povežete s Njim i iskusite Njegove blagoslove!

Ovisno o zemlji u kojoj prebivate pogledajte datum ekskluzivnog online darshana za svoju zemlju i datume javnih online darshana (možete sudjelovati na dva javna darshana mjesečno) na poveznici:
https://www.bhaktimarga.org/events/online-darshan-schedule-july-august-2020

Napomena: Ovaj kalendar prikazuje datume za sve događaje kako biste mogli unaprijed planirati sudjelovanje.

Kada se otvori registracija za svaki online darshan, ime tog darshana postat će plavo što znači da je poveznica za registraciju otvorena i bit će prikazano ‘Open Now!’ (Otvoreno sada!).

Preporuka je da se odmah prijavite kada otvorite registraciju. Nakon registracije, dobit ćete potvrdni email s detaljnim uputama.

ZOOM: ALAT ZA VIDEO KONFERENCIJE
Da biste mogli primiti darshan od Paramahamse Vishwananade, morat ćete preuzeti i instalirati Zoom aplikaciju (https://zoom.us/download ) na svoje računalo ili mobilni uređaj.

ŠTO OČEKIVATI OD ONLINE DARSHANA?

U trenutku kada svi registrirani budu online, Paramahamsa Vishwananda će se uključiti u online darshan. Moći ćete Ga vidjeti i On će moći vidjeti vas. Vi ćete biti utišani, a On će moći pričati s cijelom grupom.

Budući da Učitelj nije ograničen, On može dati blagoslov darshana u isto vrijeme svima koji se nalaze online. Nekolicina je rekla kako je online darshan bio jedan od najsnažnijih darshana koje su ikada iskusili.

Kada se Paramahamsa Vishwananda pridruži sastanku, darshan će trajati desetak minuta, ovisno o tome koliko je ljudi prisutno online.

REGISTRACIJA
• Za prijavu na darshan moraš fizički prebivati u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji. Prijave se zatvaraju 10:00 sati na dan događanja. Darshan počinje u 18:00 sati.
• Prijaviti se možeš pojedinačno ili kao obitelj, ali morate sjediti zajedno i dijeliti isti zaslon.
• Nakon što se prijavite, primiti ćete dvije e-poruke: jednu odmah i jednu na dan događanja.
• Ukoliko odmah ne vidite svoju e-poruku, provjerite spam mapu.
• E-poruka #1: Potvrđuje uspješnu prijavu i uključuje upute kako preuzeti Zoom App.
• Email #2: ukazuje na ID sastanka, dodijeljeno korisničko ime i upute o priključivanju u online darshan.
• Vaše korisničko ime potvrđuje da ste se prijavili na online darshan. Ulaz na darshan neće Vam biti dozvoljen ukoliko ne koristite ispravno korisničko ime!
• Svaka osoba ili obitelj koja dijeli isti zaslon mora imati svoje jedinstveno korisničko ime.
• Nemojte dijeliti svoj ID sastanka ili korisničko ime jer sustav ne prihvaća duplikate korisničkih imena.
• Na darshanu za Hrvatsku upute će biti prevedene na hrvatski jezik.

DONACIJE

Darshan sa spoznatim Učiteljem je neprocjenjiv dar. Darshani su besplatni, a donacije dane bez očekivanja daruju potpune dobrobiti blagoslova Učitelja. Vaša velikodušna potpora, čak iako je nekoliko kuna, vrijedna je i vrlo cijenjena!

Donirajte: https://donorbox.org/online-darshan-with-paramahamsa-vishwananda

MJESTO: Shree Peetha Nilaya
Paramahamsa Vishwananda će online darshan davati putem Zooma iz Shree Peetha Nilaye, ‘Doma Maha Lakshmi’.

“Tijekom drevnih vremena jogini su dobivali božansku inspiraciju povezani s Bogom u prirodi. Shree Peetha Nilaya je takvo mjesto.”
– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda.

OTKAZIVANJE REGISTRACIJE

Unatoč tome što je ovo online događanje, naš mrežni kapacitet je ograničen. U nemogućnosti sudjelovanja, molimo Vas da otkažete na vrijeme svoju rezervaciju, da bismo mogli Vaše mjesto dati drugome.

KONTAKT
Ako imate pitanja u vezi događanja ili registracije, molimo kontaktirajte nas na:
Telefon: +49 (0) 6124 605 9000 (između 14:00 – 17:00 sati, utorak – subota)
Email:

KONTAKT – HRVATSKA
Tehnička podrška za pomoć kod prijave na darshan i instaliranja Zoom aplikacije: Jeevan
Telefon: +385 91 733 9469 (između15:00 – 18:00 sati),
Email:

Informacije: