Obnova znanja Simply Meditation

Sri Kevala Narasimha hram i Bhakti Marga centar
Domovinskog rata 47 (Brodarica)
21 000 Split
Aradhana
Besplatno

Opis

Obnova znanja Simply Meditation namijenjena je samo osobama koje su prošle tečaj.

 

Što je Simply Meditation?

Simply Meditation je mnogo više od niza tehnika. To je sustav koji ima holistički utjecaj na naše živote jer transformira emocije i način na koji doživljavamo svijet. Simply Meditation ima potencijal ispuniti tvoj život istinskom ljubavlju, što dovodi do dubljeg suosjećanja i boljeg razumijevanja svijeta.

 

Podrijetlo Simply Meditation

Simply Meditation je sustav meditacije koji potječe od nekoliko tisuća godina starih loza duhovnih učitelja. Paramahamsa Sri Swami Vishwananda je živući majstor drevne duhovne tradicije. On je posebno dizajnirao Simply Meditation za ljude modernog svijeta. Mogu je prakticirati svi: ateisti, duhovni tragatelji, ljudi svih religija. Ponovno otkrivena ljubav u tebi rezonira sa svima.

 

Istraživanje o Simply Meditation

Ugledna Hale klinika u Londonu jedna je od najvećih alternativnih klinika u Europi u kojoj se liječi i britanska kraljevska obitelj. Rezultati testiranja pokazali su da Simply Meditation omogućava ljudima da iskuse snažne učinke meditacije prakticirajući Simply Meditation samo 5-15 minuta dnevno. Učinci su osjetni odmah, a s vremenom se produbljuju i osnažuju.

 

Kako djeluje Simply Meditation?

UMIRUJE UM

Tehnike Simply Meditation osmišljene su kako bi utišale beskrajnu aktivnost uma, što rezultira opuštanjem tijela. Smiren um poboljšava koncentraciju i stvara osjećaj unutrašnjeg mira. Iz tog prostora proizlazi jasnoća koja poboljšava sposobnost donošenja odluka i omogućava napredovanje u životu.

BUĐENJE ISTINSKE LJUBAVI

Smirivanjem uma i djelovanjem iz srca doći ćeš u dodir s ljubavlju koja se već nalazi u tebi. Ta ljubav najbolji je vodič do tvoje osobne sreće.

NJEGOVANJE UNUTRAŠNJE RAVNOTEŽE

Ova praksa meditacije harmonizira um i srce. Pomaže u neutralizaciji nestabilnih emocija, umanjuje stres i poboljšava zdravlje. Potiče pozitivno razmišljanje i djelovanje, što rezultira drastičnim smanjenjem konfliktnih situacija i poboljšanjem pozitivnih međuljudskih odnosa.

 

Prednosti Simply Meditation

Tehnike su vrlo jednostavne. Potrebno je vrlo malo vremena da ih se napravi. Njihov pozitivni učinak na svakodnevni život vidljiv je nakon nekoliko tjedana redovite prakse.

 

Gdje naučiti Simply Meditation?

Simply Meditation može se naučiti na tečaju, koji traje 3 sata. Tečaj vode certificirani učitelji.

Više informacija saznajte na:

Simply Meditation

 

sadhana.bhaktimarga.org/hr/

 

 

 

 

 

Umjesto razmišljanja i pričanja o stvarima od kojih nema koristi, nauči sjediti mirno, um neka ti bude zaposlen, no neka bude usredotočen na pozitivnost.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Pojedinosti o registraciji