Obilježavanje 4. godišnjice hrama Sri Kevala Narasimhe u Splitu

Sri Kevala Narasimha hram
Domovinskog rata 47 (Brodarica)
21 000 Split
Bhakti Marga Hrvatska
Besplatno / donacije

Opis

OBILJEŽAVANJE ČETVRTE GODIŠNJICE HRAMA SRI KEVALA NARASIMHE U SPLITU
29. KOLOVOZA 2020.
18:00 SATI

Bhakti Marga Hrvatska poziva sve prijatelje i predanike 29. kolovoza 2020. na proslavu obilježavanja četvrte godišnjice hrama Sri Kevala Narasimhe u Splitu koju će održati Swami Kanjalochana. Za sve koji ne mogu doći u hram program puje, abhishekama, molitvi, bhajana, satsanga i prasadama prenosit ćemo uživo putem Zoom poveznice: https://us02web.zoom.us/j/82788745629

Hram Sri Kevala Narasimhe u Splitu službeni je hram Bhakti Marge Hrvatske koji je svečano inauguriran 28. kolovoza 2016. godine u prisutnosti indijskog veleposlanika u Hrvatskoj Sandeepa Kumara. To je jedini hram posvećen Sri Kevala Narasimhi u ovom dijelu Europe.
U prosincu 2017. godine Paramahamsa Sri Swami Vishwananda osobno je posjetio i blagoslovio hram.

Svakog dana u hramu se održavaju puje s molitvama, a subotom se izvodi abhishekam, arathi, recitiranje Veda, bhajani, kirtani, satsang i druženje uz blagoslovljenu hranu, prasadam.

U hramu se uz vedske ceremonije obilježavaju brojni hinduistički festivali na kojima možete iskusiti iskrenu predanost Bogu s ljubavlju, bhakti.

Veselimo se vašem dolasku!

Sri Kevala Narasimha, držeći desnu nogu na kamenu, simbolizira trenutak izlaska iz stupa u manifestaciju, iz nemanifestiranog u materiju. Tek nekoliko hramova u svijetu je ustoličilo ovaj kevala aspekt gospoda Narasimhe. Značenje imena je pure, unmingled, uncompounded što znači čist, jednostavan, neokaljan materijom.

Poster događaja

Event Poster

Pojedinosti o registraciji

OBAVIJEST!

Za sponzoriranje garlanda za puje i ostale donacije pogledajte https://bhaktimarga.hr/donate/

Kontakt: Mahaswanadas, 098 9972 936