ATMA KRIYA YOGA

Na početku ste najvećeg putovanja na koje itko može krenuti.

Informacije o mjestu uskoro

INFORMACIJE O DATUMU USKORO

detalji se šalju prijavljenima

Ovo je poziv na jedno od najvećih ljudskih putovanja na koje itko može krenuti: putovanje u srediste vašeg bića, vašu dušu! Atma je sanskrtsko ime za dušu; to je ono što stvarno jeste; ono što stvarno predstavljate. To je izvor vaših najviših potencijala.

Tisućljećima su drevni jogiji putovali ovim istim putem u potrazi za svojim pravim identitetom. Poznavati sebe znači poznavati svemir, jer ti si mikrokozmos makrokozmosa. Ovaj dar je unutar nas, ali kako doći do njega? Za dostizanje svog istinskog bića potreban je komplet ključeva. Ključevi su dani u različitim vremenima u obliku praktičnih, sustavnih joga tehnika.

Mahavatar Babaji i Paramahamsa Vishwananda osmislili su tehnike koje razvijaju 9 vrsta bhakti – ljubavi prema božanskom – i otvaraju srce transformacijskoj snazi ljubavi. Onaj tko ih prakticira, završava svoje duhovno putovanje spuštanjem iz uma u srce.

Tečaj Atma Kriya Yoge

Tečaj Atma Kriya Yoge obično traje 2-3 dana. To daje polazniku dovoljno vremena da u potpunosti shvati različite tehnike, tako da se one mogu integrirati u svakodnevni život.

Svi koji imaju 18 ili više godina su dobrodošli pohađati tečaj, bez obzira na religijsku i kulturološku pripadnost.

 

Tehnike donose potpunu transformaciju na svakoj razini vašeg postojanja – mentalnoj, tjelesnoj, emocionalnoj, energetskoj i duhovnoj. Ova duboka promjena je katalizator za ponovno sjedinjavanje ograničene ljudske svijesti sa svojim pravim identitetom – dušom – kozmičkom sviješću. 

  • japa
  • pranayame
  • mudre
  • asane
  • meditacije
  • shaktipat

Dobrobiti Atma Kriya Yoge

Fiziološke dobrobiti
vježbanja

Jača imunološki sustav

Uravnotežuje živčani sustav

Daje više energije

Pomaže regeneraciji stanica

Poboljšava funkcije mozga

Poboljšava koncentraciju

Emocionalne dobrobiti vježbanja

Stvara duboki osjećaji sreće

Poboljšava sposobnost da više volimo

Smanjuje stres

Stvara osjećaj mira i spokojstva

Povećava samopouzdanje

Razvija intuiciju i kreativnost

Duhovne dobrobiti
vježbanja

Put do samospoznaje

Dubok unutarnji mir

Jača strpljenje i staloženost

Daruje mudrost i rasuđivanje

Budi Kundalini Shakti

Čisti karmu

Shaktipat

Na kraju tečaja dobiva se inicijacija, odnosno prijenos energije, poznat kao shaktipat. On daje početnu „iskru” za uspješno vježbanje te aktivira energetske centre u našem suptilnom tijelu. Kroz inicijaciju u shaktipat, blagoslov i milost svih majstora kriya-yoge ulijevaju se u učenika.

Shaktipat je razlog zašto je Atma Kriya Yoga najmoćniji oblik joge današnjice. To je energija drevne tradicije joge koja se predaje praktikantu.

14

tehnika za cijeli život

Atma Kriya Yoga®

“Atma Kriya Yoga je jedan od najmoćnijih i najbržih načina za postizanje sjedinjenja s Božanskim, uzdizanjem ograničene ljudske svijesti u kozmičku svijest.”

Registracija za tečaj

Upiši potrebne podatke:

OM CHANTING

Želiš isprobati moć Atma Kriya Yoge prije tečaja?

OM Chanting je grupna tehnika iz Atma Kriya Yoga sustava vježbi, koju može raditi svatko, i bez inicijacije u Atma Kriya Yoga sustav vježbi, ali uz pomoć ovlaštene osobe za organiziranje OM Chanting kruga.

Ova tehnika stvara snažnu iscjeljujuću energiju koristeći drevnu vibraciju oṁ, koja oživljava prirodni proces ozdravljenja tijela.

Pronađi svog organizatora OM Chantinga u blizini!